Voorbereiding en route

Veel is er nog niet gebeurd, we moeten nog steeds een paar dingen afronden. De reis gaat toch echt over drie weken van start. We zijn momenteel met andere zaken druk, dat je bijna vergeet dat er nog een prachtige reis zit aan te komen. Waar kan je dan zoal druk mee zijn.. tja wellicht later meer.!

De foto en film camera’s liggen klaar, geheugenkaarten zijn leeg en de laptop is gereed om de blogs en foto’s te verwerken op onze website. Nog even overwogen om een grote zoomlens te huren, maar gelet op de huurprijzen, toch maar vanaf gezien.

Geprobeerd om de blog’s via de iPad te doen maar helaas het programma Elementor binnen WordPress werkt niet mee. Dan maar de laptop “meeslepen “  en zowiezo duimen op een werkende wifi verbinding.

Max onze “ knappe” viervoeter is straks weer, zoals vaker,  in goede handen bij Jetske. Zijn oogoperatie is gelukkig goed verlopen en we kunnen met een gerust hart op pad.

Aan onze route kunnen we dit keer niet veel sleutelen, die staat vast. Binnenkort krijgen we de laatste gegevens en weten we ook in welke Guesthouse’s of hotels we zitten en waar we Marijke’s verjaardag gaan vieren, zal waarschijnlijk in Swaziland zijn.

 

 

plattegrond
Total Page Visits: 2281 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *