Nog een paar dagen

Druk, druk, druk..nog een paar dagen en dan gaat het Zuid Afrikaanse avontuur beginnen. Alleen nog de koffers inpakken, parkeerplaats Schiphol  , internationaal rijbewijs  , Zuid Afrika stekker   . Kopieën rijbewijs en paspoort gemaakt om  Swaziland en Lesotho binnen te mogen komen. Alles voor de camera’s en video ligt klaar, dus wat ons betreft, we kunnen gaan.

Het reisschema is binnen en we weten nu welke hotels en lodge’s we krijgen. Met Marijke’s verjaardag zitten we ‘s-morgens tijdens het ontbijt in de Gecko Lodge in Hazyview en ‘s-avonds in Mountain Inn in Mbabane (Swaziland). Toch een aparte locatie om je 60e verjaardag te vieren.

Alles loopt nu een beetje door elkaar. Aan de linker kant zijn we alles aan het klaar zetten voor de reis terwijl aan de ander kant de verhuisdozen zich opstapelen. We krijgen de sleutel van het nieuwe huis in Ugchelen op de eerste dag dat we terug zijn van vakantie. Kunnen we gelijk aan het werk, alles moet geschilderd en behangen worden.  Het nagenieten van de reis doen we wel nadat we gesetteld zijn.

mountain inn
Mountain Inn Swaziland
Gecko Lodge Hazyview
Total Page Visits: 2464 - Today Page Visits: 1

3 gedachten over “Nog een paar dagen”

  1. Ik ga jullie -weer- volgen misschien doe ik wel ideeen op voor een volgende vakantie….. ? Alvast een goede reis en een fijne vakantie gewenst!!

  2. Dankjewel Ria, mede door jouw blogs ben ik overgestapt naar WordPress heb een blog pagina aan mijn website gekoppeld. Veel lees plezier straks en wie weet volgende keer Zuid Afrika

  3. Heb je vandaag nog wel gesproken ,maar nogmaals goede reis,veel plezier en geniet er van.
    Groetjes Martha en Gert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *