Ardmore Drakensbergen

Drakensbergen maandag 22 oktober

‘s Morgens gewekt worden door vogels, paarden en heel veel schapen. Tjonge wat maken die beesten een kabaal.
De paarden lopen meestal los over het terrein net als de drie honden van de eigenaren. Ontbijt aan ons vaste tafeltje Eland, want zo heet ons huisje. Besloten om er een relax dag van te maken, het is stralend mooi weer en we hebben ons aan het zwembad genesteld.
In de verte zien we nog een groep apen lopen en verder gebeurt er niet veel. Een heerlijke lunch in de tuin gehad en de dame van de huishouding blij gemaakt met wat kleding en schoenen die niet meer mee teruggaan. Wat opvalt is dat de Zulu dames allemaal traditionele kledingstukken dragen of delen ervan. Marijke heeft de jacuzzi vanmiddag uitgeprobeerd en straks (zo rood als een kreeft) weer naar het diner. Wellicht is dit het laatste hoofdstuk van onze Zuid Afrika reis. Een reis met eigen auto is zeker een aanrader. Het is goed te bereizen en absoluut veilig. De bevolking is uitermate vriendelijk en behulpzaam en we kijken terug op een zeer geslaagde vakantie.
De laatste keer Zuid Afrika ?? Denk het niet, weet wel zeker van niet , maar een volgende keer gaan we de reis zelf samenstellen om wat langer bij de Nationale en Privéparken te kunnen verblijven.
Morgenochtend de laatste 420 kilometer naar het vliegveld en via Dubai weer naar huis om daar woensdagmiddag weer aan te komen.

Een mooie tekst in het uitgebreide reis- en informatiepakket van NRV:
“Ons hoop dat julle die reis geniet het en dat julle eendag weer sal terugkeer na ons mooi en diverse land”!…. en dat doen we zeker

Total Page Visits: 17767 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *