Links

Met Studio Kriebels zet u uw merk stevig in de markt. Daarom willen wij u en uw product graag leren kennen. Wij zijn goed in het communiceren van uw unieke boodschap in een aansprekend design voor internet en print. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

Grafisch Vormgeving                                                         Webdesign

Maaike Donker 

www.studiokriebels.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klussenbedrijf? Een bedrijf dat waarde hecht aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service? Bij onze staan deze kernwoorden hoog in het vaandel.

Mijnklusjesman.nl is een eenmanszaak die in juli 2000 is opgestart door Feico Uijthoven. Wij zijn gevestigd in het mooie dorp Hem. Door het kleinschalige karakter van het klussenbedrijf is er ruimte voor uitgebreide persoonlijke aandacht. Ook voor persoonlijk advies in de keuze en het bestellen van materialen bent u aan het juiste adres. Voor uitgebreidere opdrachten beschik ik over collega-bedrijven die graag een handje helpen.

www.mijnklusjesman.nl

In het hart van het groene heuvellandschap van de Lorraine, gelegen aan de rustieke rivier de Maas (Meuse), vindt u L’Orchidée Sauvage. Deze voormalige boerderij uit 1922 is omgebouwd tot vijf sfeervolle chambres d’hôtes. Het kleinschalige karakter en de huiselijke gezelligheid maken L’Orchidée Sauvage dé plek in de Lorraine waar u kunt ontspannen en genieten van het weidse heuvellandschap.

www.lorchideesauvage.nl

 

Total Page Visits: 624 - Today Page Visits: 1