Europa

Vakantie met Maaike in Oostenrijk Dachstein. Vele wandelingen gemaakt. Maaike is nog een dagje sportief bezig geweest. Na Dachstein zijn we doorgereden naar Italië voor een weekje Venetië.

Foto’s

Auto vakantie naar het Oostenrijkse Gerlos met een nog jonge Max.

Foto’s

Vliegvakantie naar het Griekse eiland Zaynthos. Drie weken in een goed hotel met een grote kamer. Boottocht gemaakt naar o.a de Blauwe grotten. Uiteraard zijn we met onze huurauto ( Suzuki Jimny cabrio) naar het Navagio Beach geweest, bekend van het scheepswrak.

Foto’s 

Twee weken naar het prachtige eiland Karpathos. Dagelijks zaten op het terrasje van een klein cafétje. 

Foto’s

Strandvakantie naar Griekenland op het eiland Rhodos. We zaten in een hotel nabij Faliraki. Met een huurauto hebben we het eiland verkend en uiteraard een bezoek gebracht aan Rhodos stad en Lindos

Foto’s

Vakantie naar Zwitserland en Frankrijk. Gestart in Zwitserland . We gingen een stukje met de Lötschberg-autotrein van Kandersteg naar Goppenstein. We hebben gestaan op Camping Simplonblick in Raron.  Een week later zijn we naar de Jura in Frankrijk gegaan.         (apart album)

Foto’s

Twee weken naar Kroatië geweest op een camping in Pula. We hadden een appartement wat op zicht wel goed was. De temperaturen deze vakantie waren erg hoog waardoor we niet veel met onze Labrador Maddy op pad konden gaan .

Foto’s

Een korte , last minute, auto vakantie naar het zuid oosten van Frankrijk in de omgeving van Sisteron in de Alpes-de-Haute-Provence. Onze zwarte labrador Maddy was mee. We zaten al in september en de nachten waren al aardig fris. Voor het eerst in een volledig ingerichte bungalowtent

Foto’s

Vakantie in Malta met Martha en Gert. Verbleven in Ramla Bay resort in Il-Mellieha en keken op Gozo uit. Met de lokale busmaatschappij dagtochtjes gemaakt naar Valetta , Rabbat , natuurlijk naar het Blauwe Raam (die later is ingestort) , blauwe grotten , Dwejra Bay , Mdina enz.

Foto’s

Najaar op Mallorca. Even geen stand, zon en zee. Mooie periode om het eiland te verkennen

Foto’s

 

September 2014, korte vakantie naar Italië met als bestemming Toscane. Onze keuze laten vallen op een  prachtige locatie Borgo di Fontebussi in de heuvels nabij Montevarchi.

Foto’s

Total Page Visits: 863 - Today Page Visits: 1