L’avventura sta per iniziare

HET AVONTUUR GAAT BEGINNEN

Het verlossende telefoontje is binnen. We kunnen en mogen afreizen naar Italië. We vertrekken aanstaande zondag op 1e pinksterdag en komen op maandag aan op de camping. De camping is al open en alle reserveringen van Go4camp staan weer open vanaf 15 juni. Er zijn natuurlijk de nodige annuleringen, maar vanaf half juli en augustus zit het erg vol. Een rustige start is niet zo heel erg , zo kunnen we een beetje wennen aan de werkzaamheden die op ons afkomen.

 

COVID 19:  Natuurlijk is het spannend om naar een land te gaan waar het virus zo heeft toegeslagen. Porto Garibaldi ligt in de gemeente Comacchio en in de provincie Ferrara. De regio Emilia-Romagna is wat zwaarder getroffen, maar in Ferrara was het vergelijkbaar zoals bij ons. 

Door de camping zijn protocollen opgesteld en Roan/Go4camp hebben de nodige instructies klaar liggen. We hebben voldoende mondkapjes , desinfecterende gel en handschoenen ingeslagen voor de eerste dagen. Later zullen we vanuit het bedrijf bevoorraad worden.

Het zal wel vreemd zijn met al die nieuwe regels, hoe gaat het met 1,5 meter enz. enz. Het is in ieder geval zaak om goed op ons zelf te letten

 

Komende dagen de laatste dingen regelen. Caravan moet nog even naar de stalling, sleutels afgeven en her en der afscheid nemen. Max heeft net vandaag nog even een inenting gehad en mag donderdag nog even naar de tandarts. Kan hij netjes Italiaans blaffen. Het overnachtingshotel in Füssen , net tegen de Oostenrijkse grens is geboekt. Het autobahn vignet kopen we wel aan de grens.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en melden ons weer zodra we daar gesetteld zijn

Total Page Visits: 2028 - Today Page Visits: 2

3 gedachten over “L’avventura sta per iniziare”

  1. Wat fijn dat het avontuur nu toch mag beginnen. Stoer dat jullie deze nieuwe uitdaging aangaan. Heel veel succes gewenst in Bella Italia 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *