Voorbereidingen 2023

Weer even een update over onze werkzaamheden voordat we vertrekken naar Chateau de Fonrives en de verhuizing naar Spanje.

Op de camping Chateau de Fonrives is nog niet alles gereed. Er moeten 20 Premium Lounge (Airco/veranda/SAT-TV/Afwasmachine) en nog 8 Supreme Plus Lounge (Airco/ Veranda met extra zonnedek/ SAT-TV/ Afwasmachine/ Linnen + eindschoonmaak incl.) geplaats/geinstalleerd worden.
De 8 Supreme’s moeten op 15 juni operationeel zijn en de 20 premiums vanaf 15 juli. Betekent voor ons dat we (officieel) niet eerder dan
eind mei kunnen afreizen naar Zuid Frankrijk (Dordogne). Dit gaat dit jaar wel een heel erg kort seizoen worden en is niet wat wij voor ogen hadden toen we ons voor deze camping hadden ingeschreven. We hebben aangegeven dat we eventueel een andere (bestaande) camping willen draaien, maar Roan heeft graag een wat ervaren koppel op een camping die nog helemaal opgebouwd moet worden. Afspraken over de procedures en contacten moeten nog worden gemaakt. De eerste indruk moet direct goed zijn. We wachten af, wellicht kunnen we wat eerder starten met de opbouw, maar dat ligt ook weer aan de bezettingsgraad van de huisjes.
Omdat we wel alvast aan het werk willen voor Roan zijn we in de Task-force geplaatst. Dat wil zeggen dat ze on tijdelijk op andere campings kunnen plaatsen om deze op te starten of bij te springen. We gaan vanaf 16 maart een paar weken naar de camping “het Genieten” bij de Efteling. Daar gaan we helpen met de opstart van bijna 100 mobilehomes. We hebben er al een dagje gewerkt, nou ja werken een vrachtwagen (trailer) lossen.

In Tolkamer is het lekker druk. Het huis is verkocht en dat is zeer snel gegaan. Op vrijdagmiddag rond drie uur een berichje op Facebook gezet en de zelfde avond al twee bezichtigen en om half negen was het verkocht. De 20e april hebben we de overdracht dus werk aan de winkel.
Rond de overdracht hebben we een huisje in Eerbeek gehuurd en de 18e komen de verhuizers. De meubels gaan eerst in de opslag, dus we moeten drie stapels maken. Spullen voor Frankrijk , spullen voor Spanje en spullen voor de opslag. Spullen voor Frankrijk gaan mee naar Eerbeek, spullen voor Spanje gaan naar Apeldoorn en de rest dus naar de opslag Nunspeet.
We zijn al druk met het verkopen, weggeven af afvoeren van meubels en andere zaken die straks niet meer gebruikt gaan worden.

We hebben in Alcossebre voor tijdelijk een appartement gehuurd. Alcossebre is een niet al te grote badplaats gelegen aan de Costa del Azahar nabij het natuurgebied Sierra de Irta en ligt tussen Peniscola en Torreblanca. Hier zijn 5 prachtige stranden te vinden welke goed beschut liggen, verdeeld over 10 kilometer kustlijn. Een diversiteit aan andere ongerepte stranden. Er zijn aan de boulevard vele terrassen te vinden en er is tevens een gezellige jachthaven. Omdat het een klein dorp is is het allemaal vrij overzichtelijk en gezellig. Bovendien is er geen massa toerisme en is nog niet vol gebouwd. Kortom hier zullen we ons best thuis gaan voelen in de 5 winter maanden.
Het wordt onze basis vanwaar we verschillende regio’s gaan bezoeken en huizen gaan bekijken. Vooralsnog zullen onze pijlen op de regio Murcia gericht zijn. Deze regio is een stuk goedkoper dan het noorden. Maar we houden alle opties open.

Hasta Luego / au revoir

 

Total Page Visits: 1504 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *