Camping Chateau de Fonrives

We zijn alweer een dikke maand thuis en kijken weer uit naar volgend jaar. Wat wordt onze  volgende werkplek bij Roan Luxury Camping Holidays. 

Eén seizoen (7 maanden om precies te zijn) aan de Middellandse zee bij Les Mediterranees Beach Garden was voor ons genoeg. Deze massale camping bleek niet de de juiste match voor ons. Dus wachten op de lijst met de campings voor 2023 en een keuze gemaakt uit het aanbod. We hebben gefilterd op : huisdieren toegestaan op de camping (uiteraard niet in de huurchalets) , kleine / gemoedelijke  camping en rond de 30 units. We hebben bij Roan een lijstje met een vijftal campings opgegeven: twee in Frankrijk, twee in Italië en één in Spanje.

Vandaag bericht gekregen dat ook onze Max welkom is op onze eerste keuze. Dus we gaan in 2023 naar:

Camping Château de Fonrives     

Chateau de Fonrives is een bestaande camping waar wij met Roan dit jaar voor het eerst naar toe gaan. Dit lijkt ons een geweldige uitdaging. Geen verleden, alles opbouwen: relatie met de receptie , medewerkers en overig stafpersoneel. Maar ook geen verleden met gasten, ook zij komen voor het eerst met Roan op deze camping. De camping heeft ca. 390 plaatsen en ligt in de Dordogne met z’n mooie kastelen, historische grotten en wandelroutes en natuurlijk een prachtig landschap. De camping ligt in het Franse departement Lot-et-Garonne. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Villeneuve-sur-Lot en ligt in de buurt van Bergerac.

Nieuwe camping dus ook nieuwe chalets. Op dit moment is de verwachting dat we starten op 15 juni met 20 drie kamer chalets. Deze worden nieuw geplaatst. Er komen nog 8 splinter nieuwe luxe Keywest chalets bij, alleen is het nog niet duidelijk wanneer deze worden geleverd en geplaatst.

Wellicht staat alles in het voorjaar klaar en kunnen we in april/mei afreizen, maar we gaan er vanuit dat ons eerste jaar op deze camping pas van start gaat ergens begin mei. Dit is allemaal nog onzeker. Waarschijnlijk “draaien” we dit jaar een kort seizoen, hetgeen voor een jaartje ook geen ramp is (kunnen we thuis nog wat klussen).

We hebben er weer veel zin in en gaan komende winter aan ons Frans werken en ons verdiepen in de regio.

Total Page Visits: 2687 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *