encore cinq semaines à attendre…

Nog vijf weekjes wachten… nou ja wachten, er is nog genoeg te doen en voor te bereiden, maar dan gaat het toch weer echt gebeuren…. Een nieuw avontuur maar nu onder de Zuid Franse zon.
Zoals de planning nu is vertrekken we ergens rond 10 maart om in Noord Frankrijk onze eerste overnachting te nemen en vrijdag verder te reizen tot ergens bij Orange. Zaterdag 12 maart willen we eind van de ochtend de Camping Les Méditerranées Beach Garden op rijden.

De fietsen gaan dit jaar weer mee en natuurlijk onze Max. Heeft hij net in het Italiaans leren blaffen, moet hij nu omschakelen naar het Frans. Wij zijn trouwens ook druk in de weer met de Franse lesboekjes.
Weer wat boodschappen hamsteren (hagelslag /pindakaas 🙂 )en nog even overwegen of we een schotel/decoder en tv meenemen.

Als we goed geïnformeerd zijn, staat er een “nieuwe” leefcaravan, die moeten we die dag eerst maar even opzoeken en inrichten. Moet er te veel aan gebeuren, gaan we tijdelijk in een huurchalet. Nu maar duimen of er een golfkarretje beschikbaar is, anders wordt het lopen en fietsen, ook geen probleem natuurlijk. Eerst het bed bekijken en kijken of we eerst een ritje Ikea moeten maken voor een goed matras.

De boekingen lopen al binnen en vanaf 9 april zitten we al voor de helft vol.
Pas na de officiële aftrap / instructie dag krijgen we onze nieuwe materialen (kleding e.d). Vorige jaren werkten we voor Go4camp en dit jaar staan we er voor Roan. Dus nieuwe kleding, visitekaartjes schrijven en een nieuwe sticker op de auto.


We kunnen al kijken in het bookingssysteem en wat nieuw is dat we gasten krijgen die een maand lang blijven. Lijkt er op dat we veel gasten krijgen die hier jaar na jaar komen.
Laten we hopen dat we dit jaar gebruik kunnen maken van een receptietent. Elke dag ‘s-morgens “spreekuur” bij de tent lijkt ons leuk, fietsjes uitdelen (en ja natuurlijk bandjes plakken, wat natuurlijk iets minder leuk is). Door Covid19 hebben we nog nooit eerder een receptietent gehad, duimen of het nu wel kan/mag.

We zijn er weer helemaal klaar voor. Afspraak voor Max bij de kapper en inentingingen zijn gemaakt, fietsen voor een servicebeurt kunnen weg. Natuurlijk zijn we goed uitgerust na 10 heerlijke dagen in de zon in Algarve /Portugal.

spiaggia
Total Page Visits: 1766 - Today Page Visits: 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *